Choď na obsah Choď na menu
 


Natalia Oreiro - Esperanza `La Monita` Muñoz

Celé meno
Natalia Marisa Oreiro Iglesias
Datum narozenia:
19.05.1977
Miesto narodenia:
Montevideo, Uruguay
Znamenie:
Býk



ObrazekFilmografia
* Inconquistable corazón (Canal 9, 1994 - Argentina)
* Dulce Ana (Canal 9, 1995 - Argentina)
* 90-60-90 modelos (Canal 9, 1996- Argentina)
* Ricos y famosos (Canal 9, 1997 - Argentina)
* Muñeca brava (Telefe, 1998 y 1999 - Argentina)
* Kachorra (Telefe, 2002 - Argentina)
* El deseo (Telefe, 2004 - Argentina)
* A Ritmo de Tango (2005 - Rusia, Argentina)
* Sos mi vida (Canal 13, 2006 - Argentina)
* Patito feo (Canal 13, 2007 - Argentina)

Diskografia

* 1998 - Natalia Oreiro (BMG Ariola)
* 2000 - Tu veneno (BMG Ariola)
* 2002 - Turmalina (BMG Ariola)

Táto 25-ročná kráska sa narodila 19.05.1977 neďaleko hlavného mesta Uruguaya Montevidea. Prvé štyri roka svojho života prežila v rodnom Uruguayi, odkiaľ sa na ďalšie štyri roky preťahovala do Španielska. Keď mala 8 rokov vrátila sa s rodinou do Uruguaya. Tu žila do svojích sedemnáctich rokov. Potom sa rozhodla ísť tvoriť svoju karieru do Argentíny. Už od malička Natalia túžila stať sa herečkou a za svojím snom šla veľmi tvrdo. Keď mala 12 rokov, skúsila šťastie v konkurze na reklamu. Medzi veľa deťmi bola vybratá a tu sa začala jej kariera. Od 12-tich do 16-tich rokov učinkovala vo viac ako 30 reklamách na Coca - Colu, Pepsi, Johanson & Johanson a ďaľších. Prvá telenovela kde učinkovala mala názov Inconquible Corazón. Po mnohých menších seriálových úlohách obsadila hlavnú postavu Valérie v telenovele Ricos y Famosos. Po dobití televíznej obrazovky sa vrhla na dobíjanie strieborného plátna a to filmom Un Argentino en New York. V roku 1998 vydala svoj prvý album Natalia Oreiro, ktorý obsahoval titulnú pieseň k telenovele Muneca Brava (Divoký anjel). Táto telenovela bola najsledovanejšou v celej histórii argentínskej televítie. Potom, ako sa rozhodla, že rok 2000 zasvetí hudbe, nahrala druhý album Tu Veveno (Tvoj jed). Momentálne pracuje na novej telenovele a koncom roka by mal výjsť jej ďaľší album.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

sos mi vida

(miroslava, 1. 8. 2009 22:26)

mohli by ste pridat fotky